Polijsten & Lakcorrectie

Om de schitterende, diepe glans van de lak weer te herstellen kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten polijsten. Hiervoor kunt u terecht bij Brilliant Detailing!

Het polijsten van auto’s is een onderdeel van detailing. Detailing is het tot in de kleinste details reinigen, schoonmaken, verzorgen en beschermen van auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve auto’s en oldtimers. Zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Voor detailing van het exterieur bieden wij verschillende pakketten aan. Zo kunnen we uw auto showroom klaar maken, maar u kunt bij ons ook terecht voor een uitgebreide behandeling inclusief een glascoating.

Op het moment dat we de auto polijsten, gebeurt dat in één of meerder stappen, dit is afhankelijk van de staat van de lak. Tijdens de behandeling wordt de doffe en verweerde lak hersteld en worden swirls, hologrammen, krassen en beschadigingen verwijderd. Ingebrande vogelpoepvlekken worden met het polijsten ook hersteld. De lak van de auto krijgt weer een mooie diepe glans en ziet er weer uit als nieuw. Uiteraard gebruiken wij professionele machines en materialen tijdens de behandeling.

Wij werken met grote zorgvuldigheid, passie en liefde voor het vak. Ook oldtimers behandelen wij met de benodigde zorgvuldigheid. Het detailen van een oldtimer is namelijk complex. Met behulp van onze kennis en ervaringen, kunnen wij uw oldtimer zorgvuldig en behoedzaam polijsten. Doffe lak, swirls en lichte krassen kunnen hierdoor worden hersteld.

Wilt u meer informatie of een afspraak inplannen voor een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.

Aanvraagformulier