Categorieën

  • Geen categorieën

ONZE DIENSTEN

Detail diensten

Uw auto, uw trost, uw visite kaartje! Veel mensen zijn één met hun auto. Wij vinden het niet meer dan logisch dat u de beste zorg voor uw auto wilt hebben! Deze zorg bieden wij u.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende auto detail diensten:

Herstellen van doffe en/of verweerde lak
Het verwijderen van swirls en/of hologrammen
Het verwijderen van krassen en beschadigingen
Herstellen van ingebrande vogelpoep vlekken
Herstellen van verweerde kunststof delen
Het beschermen van uw lak met een duurzame wax
Het beschermen van uw auto met een lakverzegeling
Het beschermen met en aanbrengen van glascoating
Herstellen van gebarsten of gescheurde lederen stoelen
Het aanbrengen van anti-steenslag folie of een colour wrap
Het laten herstellen of polijsten van autoruiten
Speciaal transport van voertuigen

WAT IS DETAILING?

‘Detailing’, zoals het tegenwoordig wordt genoemd, is het tot in de kleinste details reinigen, schoonmaken, verzorgen en vooral beschermen van auto’s.

U kunt bij ons terecht van een standaard behandeling tot en met een exclusieve high-end waarin uw auto tot in de puntjes corrigeren en beschermen met de glascoating producten van BRILA Glasscoatings.

Wij werken met professionele en hoogwaardige apparatuur en hoogwaardige producten, zoals Rupes, Labocosmetica, MaFra, Magicone en de glascoatings van BRILA.

Bekijkt u hier onder de verschillende mogelijkheden.

Basic detailbehandeling

Deze basic detailbehandeling is bedoeld voor auto’s die in een goede staat zijn, of als onderhoudsbehandeling voor auto’s die al eerder een uitgebreide behandeling bij ons hebben gekregen.

Deze dagbehandeling zal de lak ophalen en zal deze weer een mooie glans geven.

Pro detailbehandeling

De pro detailbehandeling is bedoeld voor auto’s waarvan de lak in mindere staat is, voor verweerde lakken of voor auto’s die nog nooit eerder een uitgebreide behandeling hebben gekregen. Na deze behandeling wordt de auto voorzien van een duurzame wax die ervoor zorgt dat uw auto langdurig beschermd blijft.

Excellent
detailbehandeling

Onze excellent detailbehandeling is een zeer uitgebreide behandeling. Hierbij wordt de lak in meerdere stappen gecorrigeerd. Na deze behandeling wordt de auto voorzien van een duurzame sealant die ervoor zorgt dat uw auto langdurig (tot 12 maanden) beschermd blijft.

Ultimate
detailbehandeling

Dit is onze meest uitgebreide ultimate detailbehandeling. Hierbij draait alles om pure perfectie. Wij behalen het optimale resultaat en beschermen uw auto vervolgens met onze BRILA Premium body glass coating producten.

Maintenance
detailbehandeling

Deze onderhouds detail behandeling is bedoeld voor auto’s die al eerder een uitgebreide behandeling bij ons hebben gekregen.

Met deze dagbehandeling zullen wij de lak controleren en waar nodig corrigeren zodat de lak weer optimaal is.

Detailing op locatie

Heeft u een meerdere auto’s in een collectie, staat uw auto op een beurs of evenement of heeft u een auto in het buitenland? Wij  komen ook naar u voor detailing op locatie, hierbij zullen wij uw auto volledig behandelen op iedere gewenste plek binnen Europa en daar buiten.

Oldtimer detailing
Nauwkeurigheid en perfectie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is bij oldtimers ook respect voor het voertuig extra belangrijk.
U kunt bij ons terecht om uw oldtimer geheel onderhanden te laten nemen voor zowel het interieur als het exterieur.

Nieuwe auto detailing

U wilt uw nieuwe aangekocht auto direct goed laten beschermen met een van onze glascoatings of een (deels) anti-steenslag folie? Uiteraard verzorgen wij ook dit tot in de puntjes. Wij nemen uw auto geheel onderhanden vanaf fabrieksaflevering tot dealer aflevering.

Airport Service

Terwijl u geniet van uw vakantie of op zakenreis bent nemen wij uw auto onderhanden met de door u gekozen behandeling.

Met deze dienst kunt u gebruik maken van onze haal en breng service naar Airport Weeze.

Interieur Reiniging

Enkel alleen uw interieur reinigen, vlek verwijderen of weer een schoon en fris interieur? Wij reinigen uw interieur met professionele apparatuur en hoogwaardige reiniging producten.

Vip Was Abonnement

Heeft u zelf geen zin of tijd om uw auto geregeld goed te onderhouden?
Maak gebruikt van ons VIP wasabonnement!
Ons  VIP wasabonnement bestaat uit een pakket van 6- of 12 wasbeurten per jaar dat wij voor uw auto kunnen aanbieden.

Exclusieve Velgen

Brilliant Detailing is uw leverancier van een uitgebreid assortiment exclusieve velgen van verschillende topmerken zoals Vossen Wheels, DUB, Fondmetal, Foose, Fuel, Niche, Rotiform, Usmag, VIP Modular en Vorsteiner.