Glascoating

Brilliant Detailing glascoating diensten

De premium coating van BRILA is één van de best geteste glascoatings uit Japan. Een coating dient als hardere en sterkere beschermlaag dan de standaard blanke lak van een auto. Momenteel is dit de beste soort bescherming die men kan hebben. Deze hoogste kwaliteit anorganische coating zal de auto langdurig beschermen. Na verschillende testen met een duur van meer dan 15 jaar, is BRILA gevorderd tot een van de meest premium coatings ter wereld. Ontwikkeld door Pan Surface C.o. Ltd. (fabrikant) in 1991.

VOORDELEN COATING

De laklaag van de auto is beschermd tegen externe factoren zoals chemische vervuiling, pekel, Uv-straling, vuil en water. Het schoonmaken van de auto is veel eenvoudiger, het vuil en water kan niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende werking biedt eveneens een bescherming tegen chemicaliën. Daarbij bent u beschermd tegen lichte krasvorming. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode, biedt een coating een langdurige bescherming die tot wel 5 jaar stand kan houden!

EENVOUDIG EN MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN

Als uw voertuig beschermd is met een BRILA-coating, is deze zeer eenvoudig en snel te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met de apart verkrijgbare onderhoud set.

KWALITEIT GEGARANDEERD

De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om zo lang mogelijk van uw auto in showroomstaat te kunnen genieten. 

VOORWAARDEN COATING

Voordat wij een glascoating kunnen aanbrengen, zal uw auto een Ultimate Detail behandeling moeten ondergaan. Anders kan de coating niet effectief worden aangebracht worden. Dit wil zeggen dat de auto geheel gereinigd en gepolijst dient te worden voordat er een coating kan worden aangebracht.

Coatings

BRILA Exclusive Glass-coating is een 3-laags 100% anorganische glascoating. Deze zorgt ervoor dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen Uv-straling, industriële vervuiling, zure regen etc. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto en zorgt ervoor dat er geen vuil en of water kan hechten aan de lak. BRILA Exclusive body glass-coating is de duurzaamste glascoating op de markt. Deze glascoating komt inclusief 5 jaar garantie en een garantiecertificaat.

Brilliant Detailing exclusive body glascoating diensten

Premium Body Glass Coating is een permanente Glass Coating die aangebracht kan worden op de gelakte delen van het voertuig.

BRILA Premium Body Glass-coating is een anorganische glascoating op basis van 100% pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op een uitermate goede manier beschermd wordt tegen UV- straling, industriële vervuiling, zure regen, etc. Deze glascoating bestaat uit 2 componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Op deze glascoating krijgt u 5 jaar garantie met garantiecertificaat.

De velgen coating van BRILA is hittebestendig tot 1300*C. Onze coating bevat geen organisch materiaal en breekt af niet door Uv-straling en zure regen. Door het hydrofobe effect kan remstof en overige vervuiling niet hechten en biedt deze gegarandeerd een beschermend effect voor een duur van 3 jaar.

Brilliant Detailing premium velgen coating diensten

BRILA Interior Coating verwijdert niet tijdelijk bacteriën en geuren, het bied een permanente bescherming tegen, bacteriën, nare geuren en schimmel voor een tijdsduur van 3 jaar.

Uitstekende antibacteriële coating, schimmel preventie.

Het biedt een comfortabele, schone en veilige omgeving voor allergische/atopische kinderen en de hele familie.

De coating is zeer effectief en voorkomt 700+ soorten bacteriën en schimmels zoals E. coli, salmonella, MRSA (Staphylococcus) en vibrio.

Beschermd o.a. tegen:
– Schimmel geur
– Sigarettenrook geur
– Huisdieren geur
– Lichaam & zweet geur
– Ammoniakgeur
– Voedsel geur, enz.

Brilliant Detailing premium intereur coating diensten

BRILA RedLine Body Coating beschermt alle oppervlakken van het voertuig tegen natuurlijke vervuiling zoals zure regen en Uv-straling. Het voorkomt de hechting van water en vuil en behoudt zo de ultieme glans. Op deze RedLine Body Coating zit 3 jaar garantie, ook krijgt u een garantiecertificaat.

Deze RedLine raamcoating heeft een duurzaamheid van 6-8 maanden en zorgt voor een hoge water- en vuilafstoting. De coating zorgt voor een helder en duidelijk zichtveld in tijden van hevige regenval en geeft vuil geen kans om te hechten.

BRILA BlueLine Body Coating beschermt alle oppervlakken van het voertuig tegen natuurlijke vervuiling zoals zure regen en Uv-straling. Het voorkomt de hechting van water en vuil en behoudt zo de ultieme glans. Op deze BlueLine Body Coating krijgt u 1 jaar garantie met garantiecertificaat.

12 tot 16 maanden bescherming van het leder.

Fabric Coat is een vaste stof en een textiel coating. Speciaal ontwikkeld voor een vezel oppervlak– kunststof, katoen, nylon, zijde, etc. Beschermde oppervlakken zijn vuil-, water-, olie- afstotend en eenvoudig te reinigen.

Het laat uw cabrio dak impregneren. Hierdoor blijft het dak droog en gaat het cabrio dak langer mee. Een niet, of slecht geïmpregneerd cabrio dak is zeer gevoelig voor aanslag en schimmel. Deze schimmel kan uiteindelijk het dak aantasten waardoor het dak kan gaan rotten en zelfs scheuren. Een geïmpregneerd cabrio dak beschermt tegen deze aanslag en schimmel.

Brilliant Detailing cabriokap coating diensten

Aanvraagformulier