Categorieën

  • Geen categorieën

GLASCOATING

Bescherm uw auto met de best geteste glascoating die er is!

BRILA Premium is een van de best geteste glascoatings met geavanceerde technologie uit Japan.

Een coating is een harde en sterkere beschermlaag dan de standaard blanke lak van je auto. Momenteel is dit de beste soort bescherming die je kunt hebben.

Deze hoogste kwaliteit anorganische coating zal uw auto langdurig beschermen.
Na verscheidene testen van meer dan 15 jaar, is BRILA gevorderd tot een van de meest premium coatings ter wereld.

Ontwikkeld door Pan Surface Co.Ltd (Manufacture) since 1991.

EXCLUSIVE BODY GLASCOATING
EXCLUSIVE BODY GLASCOATING
BRILA Exclusive Glass-coating is een 3-laags 100% anorganische glascoating. Deze zorgt ervoor dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen etc. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto en zorgt ervoor dat er geen vuil en water kan hechten aan de lak.

BRILA Exclusive body glass-coating is de duurzaamste glascoating op de markt.
Op deze glascoating krijgt u 5 jaar garantie met garantiecertificaat.


PREMIUM BODY GLASCOATING
Premium Body Glass Coating is een permanente Glass Coating die kan aangebracht worden op de gelakte delen van het voertuig.
BRILA Premium Body Glass-coating is een anorganische glascoating op basis van 100% pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op een uitermate goede manier beschermd wordt tegen UV- straling, industriële vervuiling, zure regen etc.
Deze glascoating bestaat uit 2 componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto.

Op deze glascoating krijgt u 5 jaar garantie met garantiecertificaat.


PREMIUM WHEEL COATING
Deze coating is speciaal ontwikkeld voor velgen.
De velgen coating van BRILA is hittebestendig tot 1300*C. Onze coating bevat geen organisch materiaal en breekt af niet door UV-straling en zure regen. Door het hydrofobe effect kan remstof en overige vervuiling niet hechten en biedt deze gegarandeerd een beschermend effect voor 3 jaar.
PREMIUM RAAM COATING
Deze coating is speciaal ontwikkeld voor ramen.
Deze speciaal ontwikkelde raam coating geeft u de volgende voordelen:

– Water- en Vuil afstotend
– Beschermd tegen het bevriezen van uw ruiten
– Helder zicht, beter zicht in harde regen
– 1 jaar garantie

PREMIUM INTERIEUR COATING
BRILA Interior Coating verwijdert niet tijdelijk bacteriën en geuren, maar bied een permanente bescherming tegen, bacteriën, nare geuren en schimmel voor een tijdsduur van 3 jaar.
Uitstekende antibacteriële coating, schimmel preventie.

Het biedt een comfortabele, schone en veilige omgeving voor allergische / atopische kinderen en de hele familie.

De coating is effectief in het voorkomen tegen 700+ soorten bacteriën en schimmels zoals E. coli, salmonella, MRSA (Staphylococcus) en vibrio.

Beschermd oa. tegen:
– Schimmel geur
– Sigarettenrook geur
– Huisdieren geur
– Lichaam & zweet geur
– Ammoniakgeur
– Voedsel geur, enz.

REDLINE LAK GLASCOATING
REDLINE GLASCOATING
BRILA RedLine Body Coating beschermt alle oppervlakten van het voertuig tegen natuurlijke vervuiling zoals zure regen en UV-straling. Het voorkomt de hechting van water en vuil en behoudt zo de ultieme glans. Op deze RedLine Body Coating krijgt u 3 jaar garantie met garantiecertificaat.

REDLINE RAAM COATING
REDLINE RAAM COATING
Deze RedLine raamcoating heeft een duurzaamheid van 6-8 maanden en zorgt voor een hoge water- en vuilafstoting. De coating zorgt voor een helder en duidelijk zichtveld in hevige regenval en geeft vuil geen kans om te hechten.
BLUELINE BODY GLASCOATING
BLUELINE BODY GLASCOATING
BRILA BlueLine Body Coating beschermt alle oppervlakten van het voertuig tegen natuurlijke vervuiling zoals zure regen en UV-straling. Het voorkomt de hechting van water en vuil en behoudt zo de ultieme glans. Op deze BlueLine Body Coating krijgt u 1 jaar garantie met garantiecertificaat.

LEATHER COATING
Ultieme bescherming voor lederen stoelen en banken met een natuurlijke look.
12 tot 16 maanden bescherming
CONVERTIBLE TOP COATING
Fabric Coat is een vaste stof en textiel coating. Speciaal ontwikkeld voor een vezel oppervlak – kunststof, katoen, nylon, zijde, etc. Beschermde oppervlakken zijn vuil-, water-, olie- afstotend en eenvoudig te reinigen.
Laat uw cabriodak impregneren en uw dak blijft droog en uw cabriodak gaat langer mee. Een niet of slecht geïmpregneerd cabriodak is zeer gevoelig voor aanslag en schimmel. Deze schimmel kan uiteindelijk het dak aantasten waardoor het dak kan gaan rotten en zelfs scheuren. Een geïmpregneerd cabriodak beschermt tegen deze aanslag en schimmel.

Brila Premium Coating!
Wat is BRILA?

BRILA Premium Body Glass Coating is een anorganische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen etc. Deze glascoating bestaat uit 2 componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. De beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze dan zeer water- en vuil afstotend.

Eenvoudig en makkelijk te onderhouden.

Als uw voertuig beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel zelf te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met de apart verkrijgbare onderhoud set.

Kwaliteit gegarandeerd.

De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om zo lang mogelijk van uw auto in showroom staat te kunnen genieten. 

Voorwaarden Coating

Alvorens wij een glascoating kunnen aanbrengen, zal uw auto een Ultimate Detail behandeling moeten ondergaan voordat er een coating effectief op uw auto aangebracht kan worden. Dit wil zeggen dat de auto geheel gereinigd en gepolijst dienst te worden voor dat er een coating kan worden aangebracht.

Voordelen Coating

De laklaag van uw auto is beschermd tegen externe factoren als chemische vervuiling, pekel, UV straling, vuil en water. Het schoonmaken van uw auto is  veel eenvoudiger , het vuil en water kan niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende werking biedt eveneens een pantser tegen chemicaliën zoals olie en brandstof. Daarbij bent u permanent beschermd tegen krassen die normaliter ontstaan in de wasstraat. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode biedt coating een langdurige bescherming tot wel 5 jaar.