Anti steenslag folie

De beste anti steenslag folie op de markt

De beste optie is onbetwist XPEL protective film. Deze zelfklevende polyurethaan film is ontwikkeld voor het beschermen van oppervlakken tegen beschadigingen door bijvoorbeeld krassen, stoten en steenslag. Deze PU-film is werkelijk de meest glasheldere, flexibele en meest duurzame in zijn soort. Vandaar dat het een populaire toepassing is op auto’s, ter voorkoming van steenslag e.d. op de autolak…

De beste bescherming die u (n)ooit zult zien

Door de unieke combinatie van een Clear Coat toplaag met 100% alifatische basisfolie, zijn XPEL-folies het ideale materiaal om kwetsbare oppervlakken van kostbare producten te beschermen. Gecombineerd met de ENIGE kits, die ook de ‘randjes en hoekjes’ beschermen, is XPEL dé marktleider op het gebied van lakbescherming producten.

Wordt het uiterlijk van mijn auto hierdoor aangetast?

Nee, in tegenstelling tot ‘car-bra’s’ en dikke vergelende folies, zal XPEL protective film uw auto jarenlang nagenoeg onzichtbaar beschermen.

Kan mijn auto met XPEL protective film worden gewassen en in de wax worden gezet?

Ja, u kunt uw auto net als normaal wassen en in de wax zetten. U ondergaat verder geen hinder of moeilijkheden door de folie.

Verkleurt mijn auto door het zonlicht?

Ja, XPEL protective film is UV-stabiel en verkleurt zelf niet, maar laat de Uv-stralen wel door zodat de lak onder de folie net zo verkleurt als de overige carrosserie delen. Hierdoor wordt kleurverschil in de lak na verwijdering van de folie voorkomen.

Kan XPEL protective film worden verwijderd?

Ja, XPEL protective film heeft een acryl lijm laag die zonder lijmresten verwijderd kan worden.

Foto's

Aanvraagformulier