Anti steenslag folie

Anti steenslag folie beschermt de lak van uw auto tegen steenslag. Steenslag kan hele vervelende deukjes en kassen achterlaten. Het is bijna niet te voorkomen dat uw auto wordt geraakt door steenslag maar de schade die het achterlaat is wel te voorkomen door het gebruik van anti steenslag folie. U kunt hiervoor terecht bij Brilliant Detailing. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve high end autoverzorging. Wij maken gebruik van Premium Shield anti steenslag folie. Deze zelfklevende polyurethaan film beschermt de auto ook tegen krassen en stoten.

Body glass coating

Naast de anti steenslag folie hebben wij verschillende soorten coatings van het hoogstaande Japanse merk Brila. Zo is de body glass coating een een coating op basis van pure silica. De coating zorgt voor bescherming tegen uv straling, zure regen, vervuiling en krassen. De coating beschermt de lak van uw auto zonder de diepte en glans die uw auto zo mooi maakt, te verliezen.

Andere coatings van Brila zijn:

  • Premium wheel coating
  • Premium window coating
  • Premium interior coating
  • Leather coating
  • Convertible top coating

Ultimate detail behandeling

Voordat een body glass coating aangebracht kan worden, moet uw auto eerst ultimate detail behandeling ondergaan. Tijdens deze behandeling wordt het exterieur van uw auto helemaal gereinigd, schoongemaakt en verzorgd. Krasjes en vlekjes in de lak worden weggewerkt en gecorrigeerd. Perfectie en een optimaal resultaat, daar draait het om bij deze behandeling.
Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen. Brilliant Detailing is gevestigd in Lomm, vlakbij Venlo.