Categorieën

  • Geen categorieën

RUITREPARATIE

Brilliant Detailing & Brila Coating!

Wat is BRILA?

BRILA Premium Body Glass Coating is een in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt tegen UV-straling, industriële vervuiling, zure regen etc.Deze glascoating bestaat uit 2 componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Deze beschermlaag geeft een mooie en diepe glans aan de lak van uw auto. Tevens is deze dan ook kras werend en zeer water- en vuil afstotend.

Eenvoudig en makkelijk te onderhouden.

Als uw voertuig beschermd is met een BRILA coating, is deze zeer eenvoudig en snel zelf te wassen met een PH-neutrale shampoo en is deze gemakkelijk te onderhouden met de apart verkrijgbare onderhoud set.

Kwaliteit gegarandeerd.

De lakbescherming van BRILA biedt u de mogelijkheid om zo lang mogelijk van uw auto in showroom staat te kunnen genieten. 

VOORWAARDEN COATING

Alvorens we een glascoating kunnen aanbrengen, zal uw auto tenminste een Diamond Detail – Stage 1 voorbehandeling moeten krijgen voordat er een coating effectief op uw auto aangebracht kan worden.

Voordeel Coating?

De laklaag van uw auto is beschermd tegen externe factoren als chemische aanvallen, pekel, UV, vuil en water. Het schoonmaken van uw auto is eenvoudig, want vuil en water blijft niet aan uw auto ‘plakken’. De super afstotende werking biedt eveneens een pantser tegen chemicaliën zoals olie en brandstof. Daarbij bent u permanent beschermd tegen krassen die normaliter ontstaan in de wasstraat. Daar waar wax bescherming biedt voor een korter periode biedt coating een langdurige bescherming tot wel enkele jaren.

PREMIUM BODY GLASS COATING
Premium Body Glass Coating is een permanente nano glas deklaag en kan aangebracht worden op de meeste oppervlakken van het voertuig. Lak, plastic trim, rubber, metaal, vinyl, plexi glas, wielen, uitlaat, chroom, enz. ze kunnen allemaal worden beschermd met een eenvoudige toepassing van Premium Body Glass Coating
Premium Body Glass Coating:

– Zeer diepe glans
– Water- en vuil afstotend
– Kras werend
– UV-bestendig
– 5 jaar garantie

ULTIMATE NANO COATING V2
Een van de beste Nano glas Coating voor de Professional! Ultimate Nano Coat v2 is onze meest duurzame Nano glas Coating met uitstekende weerstand tegen chemische aanvallen zoals zout, zure regen, zware reinigers, vogel poep, boom sap, enz. Alle oppervlakken beschermd met Ultimate Nano Coat v2 zijn volledig verzegeld en vuil/olie/water afstotend.
Zout, zure regen, sterke oplosmiddelen, wielreiniger, vogelpoep en boomsappen beschadigen onder andere verschillende oppervlaktes van een voertuig. Max Protect Ultimate Nano Coat v2 beschermd alle oppervlaktes tegen dit soort chemische aanvallen. Alle oppervlakten die behandeld zijn met UNC v2 zijn compleet weerbaar en vuil-, olie- en waterafstotend. Deze coating voegt ook een extreem diepe glans met spiegelachtige reflecties toe. De UNC v2 maakt de lak wat donkerder voor een meer glanzend resultaat en verhoogt de krasbestendigheid. Het is een van de heftigste coatings in zijn klasse. Voor maximale duurzaamheid en een dubbele bescherming van uw auto of andere oppervlakken kunt u de UNC v2 aanbrengen op een kort uitgeharde laag UNC v1, maar deze coating is ook prima als alleenstaand product.
Premium Window Coating
Premium Window Coating is een permanente nano glas coating voor metaal. Het werkt op elk type van metaal, ferro of non-ferro metalen. Één laag van dit product stopt alluminium van oxideren.
De Max Protect Ultimate Nano Coat v3 is een specialist als het gaat om bescherming van blank metaal. Onder blank metaal vallen onder andere uitlaatpijpen of velgen van bijvoorbeeld chroom, nikkel, koper, messing of staal. De UNC v3 coat hoort in dezelfde serie als de beschermende UNC v1 en de UNC v2 coating. Het verschil is dat de v3 coating vooral uw blank metalen oppervlakken beschermd. UNC v3 beschermd uw metaal tegen roesten en uw aluminium tegen oxidatie. Al het blanke metaal is bijzonder makkelijk te onderhouden en schoon te maken dankzij de Max Protect UNC v3. Voor maximale duurzaamheid adviseren we het product aan te brengen in twee lagen. Zorg ervoor dat er minimaal 12 uur zit tussen het aanrengen van deze twee lagen.
PREMIUM INTERIOR COATING
Het is het veruit de beste coating voor voorruiten en ramen op de markt van vandaag.
De Max Protect Ultimate Glass Coat PRO is op dit moment de beste coating op het gebied van glas coating. Wanneer de coating goed wordt aangebracht zijn de ramen beschermd tegen alle weersomstandigheden en voorkomt u plakkende regendruppels op de ramen. Dit betekent ook dat u op het moment dat u 50 km/u rijdt niet of nauwelijks gebruik hoeft te maken van de ruitenwissers. Daarnaast is deze glass coating een bescherming tegen ijs, vuil en insecten. Het reinigen van de ramen wordt dankzij deze coat erg gemakkelijk. De Glass Coat PRO van Max Protect kan worden gebruikt op elk type organisch glas zoals: autoruiten, huisvensters en glaswerk.
RED LINE BODY GLASS COATING
Ultimate Fabric Coat is een vaste stof en textiel coating. Het werkt op een vezelig oppervlak – kunststof, katoen, nylon, zijde, etc. Beschermde oppervlakken zijn vuil, water, olie, etc. afstotend en super eenvoudig te reinigen. Zelfs rode wijn op witte tapijt is niet langer een reëel probleem als deze beschermd is met Ultimate Fabric Coat.
De coating verandert niets aan het uiterlijk en gevoel van de stof en vormt geen een film boven het oppervlak.
de beschermde oppervlakken kunnen “ademen” als voorheen en voelen hetzelfde.
Kan worden toegepast op rekbare textielen.

Dit product kan tot 20 wasbeurten weerstaan in een + 30 graden wasbeurt
Perfect voor stoffen auto bekleding, tapijten, vloermatten en super effectief als bescherming van cabrio daken.
Met minimale voorbereiding kan het opnieuw worden toegepast.

* Duurzaamheid van maximaal 20 keer wassen kan alleen worden bereikt op volledig synthetisch weefsel en textiel.
* Permanente Coating
* Makkelijk aan te brengen
* Makkelijk schoon te maken en onderhouden
* Super Hydrophobic en vlek Resistent
* gebruik op auto stoelen, matten, bekleding, Soft Top cabrio daken
* Voor huiselijk gebruik – shoenen, T-Shirts, stropdassen, jassen, kleden, stoelen en banken, etc.

RED LINE WINDOW COATING
Silk Coat is een snelle detailer & hydrofobe spray alles in één. Het is ook de laatste aanbevolen fase voor zowel ultimate Nano Coat v1 & Ultimate Nano Coat v2 toepassingen.
De Silk Coat van Max Protect is een handige en goede alles is één spray, geschikt voor ieder oppervlak. Silk Coat voegt een mooi glad gevoel toe aan op het oppervlak, verbetert de hydrofobe eigenschappen en voegt extra diepte en glans toe. Het aanbrengen van de spray vergt geen professionele kennis en kan dus door iedereen gebruikt worden. Doordat de Silk Coat geen streep of waas achterlaat is het onmogelijk om het verkeerd aan te brengen. De coating kan worden aangebracht na de UNC V1 of de UNC V2 coating voor een geweldig resultaat. Silk Coat kan worden gebruikt op elk oppervlak zoals glas, plastic en metaal. Silk Coat van Max Protect maakt het verschil tussen een redelijk resultaat en een werkelijk schitterend resultaat.
ULTIMATE UNC-R
UNC-R is ’s werelds eerste Nano Coating die in een Rubber membraan verandert wanneer je deze cured bij kamertemperatuur. Deze flexibele aard maakt de finish Ultra resistent tegen swirl opbouw en geen last van hard water spots zoals sommige Nano glas Coatings doen.
De Ultimate Nano Coat R van Max Protect is de meest complete coating voor alle oppervlakken. Het is de enige coating in de wereld dat na het aanbrengen van de coating opdroogt tot een rubber membraan wat het opppervlak tegen alle chemische aanvallen beschermt en de lakweerstand tegen steenslag en was krassen extreem verhoogd. De Ultimate Nano Coat R maakt het oppervlak extreem glanzend met een zijdezacht gevoel. Dit product is alleen te gebruiken door professionals.
ULTIMATE WATER SPOT REMOVER
Hard water vlekken en etsen kunnen een probleem zijn om te verwijderen met conventionele methoden, met name op lak.
De Water Spot Remover van Max Proctect is een vloeistof die zeer makkelijk te gebruiken is. Het schuurt niet bij het aanbrengen en zorgt ervoor dat het verwijderen van waterplekken kan zonder de lak te beschadigen. De Water Spot Remover kunt u tevens uitstekend gebruiken om de auto goed schoon te maken voor het polijsten van de laklaag. Bij gebruik op glas zal het resultaat schitterend zijn. Het glas wordt namelijk kraakhelder, zonder dat er strepen op de ruit achterblijven. De Water Spot Remover is ideaal te gebruiken op een auto met een kostbare glascoating en laat alle materialen als verf, glas en plastic volledig tot hun recht komen.

MAX PROCTECT