Categorieën

  • Geen categorieën

PREMIUM SHIELD

Premium Shield Surface Protection Film!
Wat is PremiumShield?

De beste kwaliteit is onbetwist PremiumShield. Deze zelfklevende polyurethaan film is voor het beschermen van oppervlakken tegen beschadigingen door bijvoorbeeld krassen, stoten en steenslag. Deze PU film is werkelijk de meest glasheldere, flexibele én meest duurzame in zijn soort. Vandaar dat het een populair product is op auto’s, ter voorkoming van steenslag e.d. op de autolak..

 

De beste bescherming die u (n)ooit zult zien

Door de unieke combinatie van een gepatenteerde Clear Coat toplaag met 100% alifatische basisfolie, zijn PremiumShield folies het ideale materiaal om kwetsbare oppervlakken van kostbare producten te beschermen. Gecombineerd met de ENIGE kit’s, die ook de ‘randjes en hoekjes’ beschermen, is PremiumShield dé marktleider op het gebied van lakbescherming producten.

Wordt het uiterlijk van mijn auto erdoor aangetast?

Nee, in tegenstelling tot ‘car-bra’s’ en dikke vergelende folies zal PremiumShield uw auto jarenlang nagenoeg onzichtbaar beschermen.

Kan mijn auto met PremiumShield worden gewassen en in de wax worden gezet?

Ja, u kunt uw auto wassen en in de wax zetten alsof er geen folie op de auto zou zitten.

Verkleurt mijn auto door het zonlicht?

Ja, PremiumShield is UV-stabiel en verkleurt zelf niet, maar laat de Uv-stralen wel door zodat de lak onder de folie net zo verkleurt als de overige carrosserie delen. Hierdoor wordt kleurverschil in de lak na verwijdering van de folie voorkomen.

Kan PremiumShield worden verwijderd?

Ja, PremiumShield heeft een gepatenteerde acryl lijm laag die zonder lijmresten verwijderd worden.