Motorblok reinigen

Wilt u uw motorblok laten reinigen? Dan bent u bij Brilliant Detailing aan het juiste adres. Met onze professionele stoomreiniger zorgen we voor een prachtig schoon resultaat. Ook de lastig bereikbare delen worden weer helemaal schoon. Ook oldtimers zijn bij ons van harte welkom. Alle auto’s worden met respect en zorgvuldigheid behandeld. Zeker bij oldtimers gaan wij heel nauwkeurig te werk.

Interieurreiniger

De stoomreiniger wordt niet alleen gebruikt om het motorblok te reinigen maar ook voor het interieur van uw auto. Heeft u vlekken op de bekleding, gaat het leer barsten of heeft u huisdieren in uw auto vervoerd? Of wilt u gewoon weer een fris en schoon interieur? Wij zorgen ervoor. We kunnen alle soorten kleding behandelen: stof, leer of alcantara. Ook het kunststof van uw dashboard kunnen we herstellen. Onze professionele stoomreiniger zorgt voor een dieptereiniging van de vloer, dakbekleding en de stoelen.

In professionele handen

Uw auto is bij ons in professionele en vakkundige handen. We gebruiken hoogwaardige producten speciaal voor uw interieur. Omdat er zoveel verschillende soorten interieur en zoveel verschillende mogelijkheden zijn, maken wij offertes op maat. Maak ons uw wensen kenbaar en wij zorgen voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

Laat uw motorblok reinigen en maak vandaag nog een afspraak bij Brilliant Detailing. U kunt uw gegevens achterlaten op de contactpagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt natuurlijk ook een mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook eerst een vrijblijvende offerte opvragen.