Glascoating

Wilt u uw auto de beste bescherming geven die er bestaat? Kies dan voor glascoating van Brila Premium. De geavanceerde technologie van deze glascoatings komt uit Japan en is als het beste getest. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Ontdek de voordelen

De glascoating van Brila Premium bestaat uit 2 onderdelen die samen ervoor zorgen dat uw auto een sterke beschermlaag krijgt. Industriële vervuiling en natuurlijke invloeden zoals UV-straling en zure regen kunnen uw auto beschadigen. Een coating zorgt ervoor dat dit niet gebeurt. Daarnaast zorgt een beschermlaag ervoor dat er minder kans is dat er krassen op uw auto komen en daarnaast is het water- en vuilafstotend.

Nog meer voordelen:

  • De lak van uw auto is beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals chemische vervuiling, pekel, UV straling, vuil en water.
  • Vuil en water blijven niet meer aan uw auto plakken, waardoor het schoonmaken veel eenvoudiger wordt.
  • De coating heeft een afstotende werking en biedt hierdoor ook bescherming tegen chemicaliën zoals olie en brandstof.
  • U kunt zorgeloos door de wasstraat. De coating is kraswerend, daardoor bent u permanent beschermd tegen krassen die kunnen ontstaan tijdens een ritje door de wasstraat.
  • In tegenstelling tot wax, biedt glascoating een langdurige bescherming tot wel 5 jaar.

Meer informatie nodig?

De Brila glascoating is een in-organistische coating die gemaakt wordt op basis van pure silica. U kunt uw auto en de coating zelf wassen en onderhouden met een PH-neutrale shampoo en apart verkrijgbare kit. Wilt u meer informatie over glascoating? Neem dan contact met ons op!