Lakverzegeling

Een lakverzegeling zorgt ervoor dat de lak van uw exclusieve auto mooi blijft. Brilliant Detailing maakt gebruik van Brila Premium glascoatings.

De body glass coating is een lakverzegeling op basis van pure silica. De coating bestaat uit twee componenten die samen een sterke beschermlaag vormen. Het resultaat is een mooie glans en een water- en vuilafstotende krasbestendige bescherming.

Afstotende werking

Met de lakverzegeling is de lak van uw auto beschermd tegen allerlei externe factoren die de lak van uw auto aan kunnen tasten. U kunt hierbij denken aan chemische vervuiling, pekel, vuil, water en uv straling. Door de afstotende werking blijft vuil niet plakken. Ook krassen die kunnen ontstaan in de wasstraat krijgen geen kans. Een wax bescherming biedt een slechts een korte termijn bescherming, de body glass coating kan wel 5 jaar meegaan. We geven 5 jaar garantie op uw coating.

Verschillende soorten coatings

Brilliant Detailing maakt naast de body glass coating gebruik van verschillende andere coatings van het hoogwaardige merk Brila. Zoals:

  • Bescherming van velgen
  • Coating voor de ramen
  • Anti bacteriële coating en schimmelpreventie voor het interieur
  • Coating ter bescherming van leer
  • Coating voor het impregneren van cabriodaken

Alleen gecertificeerde bedrijven mogen de Brila coatings aanbrengen.

Meer informatie

Brilliant Detailing biedt high end autoverzorging met liefde en passie voor het vak. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden. Brilliant Detailing is gevestigd in Lomm, in de buurt van Venlo.