Categories

  • No categories

DETAILING

Wat is Detailing?

‘Detailing’, zoals het tegenwoordig wordt genoemd, is het tot in de kleinste details reinigen, schoonmaken, verzorgen en vooral beschermen van auto’s.

U kunt bij ons terecht van een standaard behandeling tot en met een exclusieve high-end waarin uw auto tot in de puntjes corrigeren en beschermen met de glascoating producten van BRILA Glasscoatings.

Wij werken met professionele en hoogwaardige apparatuur en hoogwaardige reiniging producten, zoals Rupes, Autobrite Direct, Infinity Wax, Magicone en de glascoatings van BRILA.

Onze eersteklas service is gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen, kwaliteit. Kortom, u bent altijd verzekerd van een goede prijs.
Wij werken uiteraard voor zowel de particuliere als zakelijke rijders.

Tevens kunnen  wij ook gehele (bedrijfs)wagenparken onderhouden en werken wij met een VIP wasabonnement.

Auto Detailing

Krassen verwijderen,  glans ophalen, uw auto terug brengen in nieuwstaat?
Bekijk hier onze mogelijkheden. Wij behalen het optimale resultaat en beschermen uw auto met een wax of glascoating.

Interieur Detailing

Interieur reinigen, vlek verwijderen of weer een schoon en fris interieur? Wij reinigen uw interieur met professionele apparatuur en hoogwaardige reiniging producten.

Oldtimer detailing

Nauwkeurigheid en perfectie staat bij hoog in het vaandel. Daarnaast is bij oldtimers ook respect voor het voertuig extra belangrijk.

VIP-was Abonnement

Heeft u zelf geen zin of tijd om uw auto geregeld goed te onderhouden?
Maak gebruikt van ons VIP wasabonnement!

BRILA Glascoating

BRILA premium glass coating is een in-organische glascoating op basis van pure silica die ervoor zorgt dat uw auto op de best mogelijke manier beschermd wordt.

Stoomreiniging

Onze professionele stoomreiniger bereikt alle lastig bereikbare plekken, zoals sponningen, randen en delen van het motorcompartiment. Ook wordt deze gebruikt met interieur reiniging.