Auto polijsten

Om een auto zijn glans en diepte weer terug te geven kunt u er voor kiezen om uw auto te polijsten. Hiervoor kunt u terecht bij Brilliant Detailing, het bedrijf voor exclusieve high end autoverzorging.

Detailing pakketten

De auto polijsten is een onderdeel van detailing. Detailing is het tot in de kleinste details reinigen, schoonmaken, verzorgen en beschermen van auto’s. Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve high end auto’s en oldtimers. Zowel voor zakelijke als particuliere rijders. Voor detailing van het exterieur van uw auto bieden wij verschillende pakketten aan. Zo kunnen we uw auto showroomklaar maken maar u kunt ook terecht voor een uitgebreide behandeling inclusief glass coating.

Tijdens de behandeling

Wanneer we de auto polijsten gebeurt dat in een of meerder stappen, afhankelijk van de staat van de lak. Tijdens de behandeling wordt doffe en verweerde lak hersteld en worden swirls, hologrammen, krassen en beschadigingen verwijderd. Ingebrande vogelpoepvlekken worden met het polijsten ook hersteld. De lak van uw auto krijgt weer een mooie diepe glans en ziet er weer uit als nieuw. Uiteraard gebruiken wij professionele machines en materialen.

Oldtimers

Wij werken met grote zorgvuldigheid en passie en liefde voor het vak. Ook oldtimers behandelen wij met het respect dat ze verdienen. Het detailen van een oldtimer is complex. Door onze kennis en ervaring kunnen wij uw oldtimer zorgvuldig en behoedzaam polijsten. Doffe lak, swirls en lichte krassen kunnen hierdoor worden hersteld.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een van onze behandelingen? Neem dan contact met ons op.