Auto detailing

Brilliant Detailing is gespecialiseerd in auto detailing van exclusieve high end auto’s en oldtimers. Auto detailing is het tot in de kleinste details schoonmaken, reinigen, verzorgen en beschermen van auto’s. Met veel liefde, passie en aandacht geven wij uw auto een gedetailleerde autoverzorging. Een auto detailing behandeling kan zowel voor interieur als exterieur.

Interieur detailing

Het reinigen van uw interieur met hoogwaardige reinigingsproducten en professionele apparatuur. We kunnen alles soorten bekleding reinigen: leer, stof en alcantara. Onaangename geuren in uw auto? Haren van huisdieren of vlekken op de bekleding? Met onze interieur auto detailing heeft u weer een fris en schoon interieur. Vlekken worden behandeld met een diepte reiniging met behulp van stoom. Met de ozonbehandeling worden nare luchtjes behandelt en verwijdert. Hierbij worden ook de luchtkanalen van uw auto gereinigd zodat ook daar de bacteriën verwijderd worden.

Exterieur detailing

Het exterieur van uw auto wordt gereinigd waarbij veel aandacht wordt besteed aan de lak. Krassen, deukjes, vlekken en dofheid in de lak worden aangepakt en hersteld. Ook swirls en hologrammen in de lak kunnen we verwijderen door middel van het polijsten van de auto. We gebruiken verschillende hoogwaardige kwaliteitsproducten zoals Autobrite Direct, Infinity Wax, Magicone, Rupes, en premium coatings van BRILA. Voor exterieur detailing hebben wij verschillende pakketten, afhankelijk van de staat van de lak.

Zorg en aandacht voor elke auto

Kwaliteit, eerlijkheid en vertrouwen voeren de boventoon in onze service. U bent verzekerd van een goede prijs. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen. Uw auto is bij ons in goede handen. Met zorg, aandacht en respect behandelen wij elke auto die bij ons binnen komt.