Auto bekleding reiniger

Voor het reinigen van uw interieur gebruikt Brilliant Detailing een speciale hoogwaardige auto bekleding reiniger. Brilliant Detailing is gespecialiseerd in professionele autoverzorging.  Wij bieden exclusieve high end autoverzorging. Detailing is het heel gedetailleerd reinigen, schoonmaken, verzorgen en beschermen van uw auto. Hiervoor hebben wij verschillende manieren, zowel interieur als exterieur.

Interieur reiniging

Voor het reinigen van uw interieur gebruiken wij een auto bekleding reiniger en een professionele stoomreiniger. Met deze producten wordt de bekleding van uw auto helemaal gereinigd. Wilt u het interieur van uw auto weer helemaal schoon en fris? Zitten er vlekken of hondenharen op de bekleding? Geen probleem, met onze auto bekleding reiniger verwijderen we zelfs de meest hardnekkige vlekken. We behandelen niet alleen stoffen bekleding maar ook leer en alcantara worden weer als nieuw. Zelfs dof en gebarsten leer krijgt weer glans.

Nare luchtjes

Vervelende luchtjes in uw auto kunnen verwijderen met ozonbehandeling. De ozon dringt niet alleen door in alle hoeken en gaten van het interieur maar reinigt ook de luchtkanalen zodat daar ook de bacteriën worden verwijderd. Met de interieur reiniging en ozonbehandeling is uw auto van binnen weer als nieuw. Deze behandeling is ook zeer geschikt voor auto’s die verkocht worden. Wij kunnen ook uw hele wagenpark of showrooom onder handen nemen. Alle sporen van vorige gebruikers worden gewist en de auto’s zijn helemaal fris en schoon en weer als nieuw.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.